Despre comunism și lumea SF, la bibliotecă

Dată

Lansarea a două noi volume va avea loc luni, 16 august de la ora 18:00 la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” din Craiova. Primul volum numit „O scrisoare la purtător sau Deplasarea spre roșu. Despre Efectul Stalin în România” reunește articole, anchete și interviuri, în legătură cu mișcarea de rezistență anticomunistă din România din perioada 1945-1960. Cel de-al doilea număr, din 2021, al revistei „Autograf MJM” este dedicat literaturii științifico-fantastice și conține articole despre cele două cenacluri SF din Craiova, interviuri cu doi dintre cei mai importanți autori ai genului, proze și poezii ale celor mai activi scriitori olteni. Evenimentul se desfășoară în curtea instituției.

sursă foto: radiooltenia.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru