Craiova, în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun

Dată

Municipiul Craiova a fost selectat în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa. Cel mai vizitat site web dedicat turismului din Europa, European Best Destinations, a anunțat cele mai frumoase destinații de Crăciun pentru 2021 – 2022 și a dat start votării.
Turiștii din toată lumea pot descoperi și pot vota Craiova ca destinație preferată de Crăciun până în 10 decembrie, la ora 11:59.
Craiova a intrat într-o atmosferă de sărbătoare. Orașul a fost decorat cu un milion de luminițe, amplasate în zona centrală, pe Calea București, cât și în Parcul Nicolae Romanescu.
Vizitatorii se pot bucura de un brad împodobit, multe căsuțe , un carusel și un patinoar, globuri personalizate, vată de zahăr sau vin fiert. În plus, în fiecare weekend sunt programate concerte între orele 18:00 si 20:00.
Un punct central al sărbătorii din Craiova îl reprezintă cele 25 de căsuțe pictate din Centrul Vechi și din Piața Mihai Viteazul, la care comercianții și artizanii vând produse handmade, preparate specifice Crăciunului, cadouri și bijuterii.
Purtarea măștii este obligatorie, iar în zona scenei, în serile când sunt organizate concerte, este nevoie de certificat verde.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru