Concursul de dramaturgie UNITER

Dată

Cea de-a 30-a ediţie a Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului”, organizat de Asociația UNITER, are loc şi anul acesta.
Astfel, cei interesaţi pot trimite piesele de teatru pentru înscrierea în competiţie până pe 5 martie.
Conform, UNITER, înscrierea pieselor se va face astfel: textul piesei se va trimite redactat în format Word sau PDF prin e-mail, la adresa: unitext@uniter.ro. Numele autorului trebuie să fie secret, el nu va figura pe pagina de titlu a piesei sau în text și va fi înlocuit cu un motto, înscris lângă titlul piesei.
Ulterior, autorul va trimite prin poștă, la adresa: UNITER, strada George Enescu nr. 2-4, București, un plic închis în care vor fi înscrise: titlul piesei, motto-ul, numele autorului, adresa poștală, numărul de telefon şi email-ul. Pe plic se va menționa: „Pentru concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2021” și motto-ul din pagina de titlu a piesei transmise prin e-mail.
Textele trimise trebuie să fie noi, să nu mai fi fost publicate sau reprezentate, de asemenea nu se primesc dramatizări şi traduceri.
Câştigătorul concursului va fi premiat pe scena Galei Premiilor UNITER 2022, iar piesa câștigătoare va fi publicată într-un volum publicat de Editura UNITEXT a UNITER, au mai anunţat organizatorii concursului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru