Concursul “Cea mai frumoasă casă”

Dată

Concursul “Cea mai frumoasă casă” a fost organizat și în 2021 de către Muzeul Național al Banatului.
Au fost înscrise 129 de fotografii, iar membrii juriului au trebuit să aleagă numai 12 lucrări, care au intrat în marea finală.
Competiția a ajuns în faza finală, în care publicul urmează să decidă, până în 19 noiembrie, care dintre propuneri va fi câștigătoare.
Muzeul pune la bătaie trei premii, care constau în cărți și obiecte de artă, în valoare totală de 10.000 de lei. Totodată, cele 12 fotografii din finală, vor reprezenta câte o pagină din calendarul pentru anul 2022 al muzeului.

sursă foto: buletindetimisoara.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru