Concursul “Cea mai frumoasă casă”

Dată

Concursul “Cea mai frumoasă casă” a fost organizat și în 2021 de către Muzeul Național al Banatului.
Au fost înscrise 129 de fotografii, iar membrii juriului au trebuit să aleagă numai 12 lucrări, care au intrat în marea finală.
Competiția a ajuns în faza finală, în care publicul urmează să decidă, până în 19 noiembrie, care dintre propuneri va fi câștigătoare.
Muzeul pune la bătaie trei premii, care constau în cărți și obiecte de artă, în valoare totală de 10.000 de lei. Totodată, cele 12 fotografii din finală, vor reprezenta câte o pagină din calendarul pentru anul 2022 al muzeului.

sursă foto: buletindetimisoara.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru