Concurs de literatură și jurnalism sportiv

Dată

O nouă ediție a concursului național de literatură și jurnalism sportiv ,,Un Condei numit Fair-Play” invită elevii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani să se înscrie. Concursul se va desfășura pe următoarele categorii de vârste: 7-10 ani, 11-14 ani și 15-18 ani. Elevii se pot înscrie la una din cele trei secțiuni ale concursului: poezie, proză și cronică sau reportaj sportiv. În cuprinsul lucrărilor vor fi abordate spiritul olimpic sau una dintre valorile Olimpismului precum excelența, prietenia, fair play-ul, toleranța, bucuria aflată în efort ori echilibrul dintre corp și minte. Redactarea lucrării se va face în format A4 fără a depăși 5 pagini și va fi transmisă online, la adresa de e-mail: maria.baleanu@cosr.ro sau prin poștă ori curier, la adresa: Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Bd. Mărăști, nr. 20A, sector 1 București. Lucrările vor fi însoțite de talonul de participare, disponibil pe site-ul organizatorilor. Anunțarea câștigătorilor se va face online, pe paginile: www.cosr.ro și www.aor.cosr.ro, unde poate fi consultat și regulamentul complet al concursului.

sursă foto: www.cosr.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru