Concert de colinde la Filarmonica Banatul

Dată

Filarmonica „Banatul” din Timișoara organizează, în perioada 22 -23 decembrie, de la ora 19, un concert special de colinde susținut de Corul Ion Românu al filarmonicii, sub bagheta dirijorului Iosif Todea.
Vor urca pe scena sălii Capitol, pentru a interpreta colinde româneşti precum „O ce veste”, „Linu-i lin şi iară lin” sau „Astăzi s-a născut Hristos”, soliştii Alina Todea, Cristian Ardelean şi Lucian Oniţa. Aceştia vor fi acompaniați la pian de Regina Csermak, iar la orgă de Alina Hoduț.
Accesul în sala de concerte este reglementat la până 50% din capacitatea spațiului pentru cei care prezintă certificatul verde sau un test PCR negativ, iar purtarea măștii de protecție se va face pe tot parcursul evenimentului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru