Comemorarea a 32 de ani de la Revoluția din ‘89

Dată

Mai multe manifestări dedicate celor care și-au pierdut viața la Revoluția din Decembrie 1989, vor avea loc la Timișoara, la Memorialul Revoluției.
Programul activităților va debuta vineri, 26 noiembrie cu Expoziția „Lumea ideală a dictaturii? Structuri ale puterii și viața de zi cu zi în Republica Democrată Germană”, organizată cu sprijinul Consulatului German din Timișoara.
În data de 16 decembrie va avea loc Ziua Porților deschise la Memorialul Revoluției, între orele 08-18, iar cu acest prilej se vor primi în vizită oaspeți, revoluționari, lideri politici și alte personalități. De asemenea, se va organiza și un pelerinaj la monumentele dedicate eroilor martiri, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Casa Corpului didactic și 15 școli prezente la eveniment.
În perioada 19-21 decembrie urmașii și membrii familiilor îndoliate vor face un pelerinaj la București și Popești Leordeni, în memoria celor dispăruți la Revoluția din decembrie 1989.
Programul complet al activităților poate fi găsit pe pagina de Facebook a Asociației Memorialul Revoluției 16-22 Decembrie 1989 din Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru