Bienala Națională de Arhitectură din Timișoara

Dată

Gala Bienalei Naționale de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al breslei arhitecților, organizat constant, din anul 1994, de Uniunea Arhitecților din România, iar noua ediție va avea loc la Timișoara, vineri, 22 octombrie. Cu toate acestea expoziția proiectelor participante poate deja să fie vizitată la Bastionul Theresia.
Pentru fiecare ediție este pregătit un concept, propus de către Uniunea Arhitecților din România. Tema ediției din acest an a Bienalei este ACUM.
Conceptul este structurat ca program cultural, cu un conținut complex și de interes, atât pentru arhitecții participanți, cât și pentru utilizatorii și locuitorii cărora li se adresează producția de arhitectură.

Sursa foto: www.modernism.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru