Bienala Națională de Arhitectură din Timișoara

Dată

Gala Bienalei Naționale de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al breslei arhitecților, organizat constant, din anul 1994, de Uniunea Arhitecților din România, iar noua ediție va avea loc la Timișoara, vineri, 22 octombrie. Cu toate acestea expoziția proiectelor participante poate deja să fie vizitată la Bastionul Theresia.
Pentru fiecare ediție este pregătit un concept, propus de către Uniunea Arhitecților din România. Tema ediției din acest an a Bienalei este ACUM.
Conceptul este structurat ca program cultural, cu un conținut complex și de interes, atât pentru arhitecții participanți, cât și pentru utilizatorii și locuitorii cărora li se adresează producția de arhitectură.

Sursa foto: www.modernism.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru