Ateliere gratuite pentru bicicliști

Dată

La Timișoara, tinerii pasionați de biciclete se pot aduna acum la ateliere special destinate lor. Asociația Pedallez și Sonic Cargo Bikes lansează o serie de 4 ateliere, două dintre acestea debutând la sfârșitul lunii. În 20-21 noiembrie va avea loc un atelier de introducere in educația rutieră și este destinat bicicliștilor cu vârste cuprinse intre 19 și 26 de ani. Un al doilea atelier va avea loc in perioada 27-28 noiembrie, iar participanții vor învăța despre mecanica și întreținerea bicicletei.
Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Timișoara, finanțat prin Centrul de Proiecte.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru