Artiști internaționali și evenimente de excepție la Bienala Art Encounters

Dată

Organizatorii au pegătit pentru cei care participă la cea de a parta ediție a Bienalei Art Encounters, tururi ghidate de artiști, activități pentru copii, ateliere, chiar și un picnic. Bienala va prezenta lucrări semnate de peste 100 artiști. Vizitatorii vor putea descoperi lucrări spectaculoase, de la instalații complexe, la sculpturi monumentale, picturi contemporate și artă video sau multimedia.
Evenimentul este construit în jurul conceptului Our Other Us și va reflecta contextul global al pandemiei și, în același timp, va explora relațiile complexe dintre sine, celălalt și mediul înconjurător, toate aceste aspecte fiind reflectate prin arta contemportană.
Fundația Art Encounters va organiza deschiderea oficială a bienalei, vineri, 1 octombrie, iar amplul eveniment se va încheia în data de 3 noiembrie.

sursa foto: theinstitute.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru