Artiști internaționali și evenimente de excepție la Bienala Art Encounters

Dată

Organizatorii au pegătit pentru cei care participă la cea de a parta ediție a Bienalei Art Encounters, tururi ghidate de artiști, activități pentru copii, ateliere, chiar și un picnic. Bienala va prezenta lucrări semnate de peste 100 artiști. Vizitatorii vor putea descoperi lucrări spectaculoase, de la instalații complexe, la sculpturi monumentale, picturi contemporate și artă video sau multimedia.
Evenimentul este construit în jurul conceptului Our Other Us și va reflecta contextul global al pandemiei și, în același timp, va explora relațiile complexe dintre sine, celălalt și mediul înconjurător, toate aceste aspecte fiind reflectate prin arta contemportană.
Fundația Art Encounters va organiza deschiderea oficială a bienalei, vineri, 1 octombrie, iar amplul eveniment se va încheia în data de 3 noiembrie.

sursa foto: theinstitute.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru