Este dulce, aduce fericire și îl găsim peste tot. Mâncăm în medie 30 de kilograme de zahar pe an, fiindcă este ascuns în mai toată mâncarea procesată. Industria alimentară a creat de-a lungul anilor peste 50 de denumiri diferite pentru zahăr. Cumpăram mult, vânzările cresc și ne îmbolnăvesc. În emisiunea de astăzi punem alimentația românilor sub lupă și vorbim despre personajul principal, zaharul și efectele acestuia asupra organismului nostru.

Zahăr servit la linguriță – MozaiQub
Dată
DISTRIBUIE
Valeriu Tabără, moștenirea unui model de excelență – MozaiQub
aprilie 30, 2025
Valeriu Tabără a fost un simbol al consecvenței și al respectului față de profesie. A crezut cu tărie în potențialul agriculturii românești și a susținut ...
1 mai, sărbătorit cu relaxare – MozaiQub
aprilie 30, 2025
Ziua de 1 Mai este o sărbătoare așteptată cu bucurie, marcând începutul lunii mai cu o binemeritată zi liberă. Este o ocazie ideală pentru relaxare, ...
Beneficiile chirurgiei plastice și reparatorii – Rețeta Compensată
aprilie 30, 2025
Chirurgia Plastică este o ramură a medicinei care se ocupă de reconstrucția– sau, în unele cazuri, de „corecția” – atât a formei, cât și a ...
Liniile de tramvai 2 și 7 revin pe traseele normale – VoxQub
aprilie 30, 2025
Societatea de Transport Public Timișoara )anunță că lucrările de înlocuire a șinelor de tramvai la intersecția străzilor Ana Ipătescu și Filateliei s-au finalizat mai devreme ...