Pericolul din alimente – știm ce mâncăm? – Rețeta Compensată

Dată

Aditivii alimentari , E-urile cum știm cu toții sunt substanțe folosite de mult timp în prepararea alimentelor, chiar dacă astăzi unii dintre vechii aditivi nu mai intră în această categorie. Ei pot avea rol de conservanți, amplificatori de aromă coloranți, antioxidanti, corectori de aciditate, emulgatori, stabilizatori, agenți de îngroșare, agenți de afânare, indulcitori, sau agenți antiaglomeranți
Mulți aditivi alimentari au fost dezvoltați de-a lungul timpului pentru a satisface nevoile producției de alimente la scară mare. În industria alimentara sunt folosiți în procesul de prelucrare a alimentelor un numar de peste 3000 de aditivi, nu toți însă…. oferă beneficii nutriționale. Care sunt E-urile ce trebuie evitate cu orice preț aflăm ne spune Profesor Doctor-Emilian Popovici-medic primar epidemiolog în emisiunea Rețeta Compensată.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Importanța colectării și reciclării pentru mediul înconjurător – MozaiQub

Colectarea este un proces important în susținerea unui mod de viață mai responsabil față de mediul înconjurător.
Emisiuni

Importanța păstrării tradițiilor – MozaiQub

Aproape sau la distanță, în timpuri mai liniștite sau marcate de incertitudine, sărbătorile ne aduc mereu mai aproape de familie, de credință, de chemarea de ...

Cum și pentru cine se face turism?

Cum și pentru cine se face turism?
Actualitate

Programul special de sărbători, la QubTV!

Urmărește programul special de sărbători, la QubTV!

Alte
știri