Pericolul din alimente – știm ce mâncăm? – Rețeta Compensată

Dată

Aditivii alimentari , E-urile cum știm cu toții sunt substanțe folosite de mult timp în prepararea alimentelor, chiar dacă astăzi unii dintre vechii aditivi nu mai intră în această categorie. Ei pot avea rol de conservanți, amplificatori de aromă coloranți, antioxidanti, corectori de aciditate, emulgatori, stabilizatori, agenți de îngroșare, agenți de afânare, indulcitori, sau agenți antiaglomeranți
Mulți aditivi alimentari au fost dezvoltați de-a lungul timpului pentru a satisface nevoile producției de alimente la scară mare. În industria alimentara sunt folosiți în procesul de prelucrare a alimentelor un numar de peste 3000 de aditivi, nu toți însă…. oferă beneficii nutriționale. Care sunt E-urile ce trebuie evitate cu orice preț aflăm ne spune Profesor Doctor-Emilian Popovici-medic primar epidemiolog în emisiunea Rețeta Compensată.

DISTRIBUIE

MARMOTA VIDEO Studio

MARMOTA VIDEO Clipuri si promovare

Centrul Medical Sanofam

Emisiuni

Colindele românești de-a lungul veacurilor – MozaiQub

Colindele românești sunt mai mult decât simple cântece de Crăciun, ele reprezintă o adevărată călătorie în timp, o punte între generații și o oglindă a ...
Actualitate

Povestea bradului de Crăciun – MozaiQub

Bradul de Crăciun, așa cum îl cunoaștem astăzi, este mai mult decât un simplu arbore împodobit. El reprezintă o tradiție străveche, un simbol al luminii, ...
Actualitate

IPJ Mehedinți sancționat pentru folosirea ilegală a imaginilor video – VoxQub

Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a primit o sancțiune contravențională după ce autoritățile au constatat că imagini captate de camerele de supraveghere au fost folosite ...
Actualitate

Creșteri semnificative la impozitele locale din 2026 – VoxQub

Anul viitor va aduce majorări importante ale taxelor și impozitelor locale în mai multe orașe și comune din țară.

Alte
știri