Igiena alimentației şi importanța ei asupra sănătății – MozaiQub

Dată

Fie că este vorba despre pregătirea mesei, gătit, mâncat sau petrecut timpul împreună, bucătăria are un rol important în familie. Să mâncăm în siguranță înseamnă că mâncarea pe care o consumăm este corect manevrată, preparată și stocată și de asemenea ustensilele și suprafețele de lucru nu trebuie uitate.
Din acest motiv, este nevoie să fim atenți atunci când vine vorba de păstrarea igienei. De la spălatul mâinilor până la evitarea contaminării alimentelor, aceste reguli esențiale de igienă și siguranță alimentară ne vor ajuta să păstrăm bacteriile periculoase la distanță.
Igiena este ingredientul principal în rețeta de siguranță alimentară a fiecărei bucătării profesionale. Simpla neglijență în curățarea mediului de bucătărie sau în prepararea alimentelor poate provoca contaminarea încrucișată și răspândirea bacteriilor, ceea ce duce la probleme și complicații mult mai grave decât ne-am putea imagina.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Țigările electronice cu sau fără nicotină, interzise în școli – VOX

Tinerii sub 18 ani nu mai pot cumpăra țigări electronice din magazine, iar vânzătorii au dreptul să le ceară un act de identitate.
Actualitate

„Miercurea alarmelor”, antrenament de alarmare publică – VOX

La nivel național s-a organizat exercițiul de alarmare publică denumit „Miercurea alarmelor” pentru a verifica funcţionarea instalațiilor de alertare a populației în situații de urgență, ...
Emisiuni

Ochiul Beiului – lacul turcoaz care nu îngheață – MozaiQub

În Banat se află un loc de-a dreptul fascinant, ideal pentru o vacanță în mijlocul naturii, departe de aglomerația și aerul poluat din oraș. În ...
Actualitate

Agenda zilei, miercuri, 28.02.2024

Alte
știri