Ce nu se află în geanta unei femei? – VoxQub

Dată

Geanta unei femei reprezintă, pentru bărbați, o enigmă universală, la fel ca și întrebarea: Există viață și după moarte? Geanta este acel lucru de care femeia nu se poate lipsi niciodată, cu atât mai mult cu cât, ea găsește acolo tot ce are nevoie în orice situație a vieții. Geanta femeii nu mai este așa cum o știam cu toții: o simplă farmacie sau o vastă trusă de machiaj. Acum, în geanta femeii, se găsește orice. De exemplu, dacă un coleg de la muncă are nevoie de o foarfecă, ea o are, ba chiar pe trei dimensiuni. De la imprimantă, la ceaiuri și până la șurubelniță, toate se află ascunse în poșetă. De asemenea, impresionant este faptul că toate au loc, ca și cum, acest obiect miraculos numit „geantă”, ar fi un sac fără fund. Încă de la începutul secolului al XIX- lea gențile de damă au fost prezente și de neînlocuit pentru femei. În perioada respectivă, acestea erau ca niște mici săculeți, asortați ținutei și realizate din material textil. Femeile erau cu preponderență casnice, dependente de bărbați, iar astfel, gențile erau mai mult de formă, fiind doar un element care făcea parte din ținută, dar care nu avea o funcție vitală. După cel de-al doilea Război Mondial, gențile au început să aibă un aspect militar. Femeile au început să aibă libertate pentru a călători și nu numai, iar din acest motiv, au devenit populare gențile mai încăpătoare, care erau purtate în mână. În același timp, dorința de a lua cât mai multe după ele de-a lungul zilei a dus la alegerea genților practice și mai mari. În zilele noastre, când femeile sunt mai independente și mai responsabile ca niciodată, geanta joacă un rol foarte important în viața lor de zi cu zi. Femeile au meserii interesante, sunt factori de decizie, au activități intense și responsabilități multiple. Secolul în care trăim este caracterizat de mobilitate și viteză. Cu toții suntem mereu în mișcare, ceea ce înseamnă că gențile sunt purtate atât de femei, cât și de bărbați. Dar pe lângă funcționalitate, gențile din zilele noastre au mai mult ca niciodată un cuvânt important de spus în ceea ce privește stilul și exprimarea propriei personalități. Aspectul genții se modifică alături de rolurile pe care femeile și bărbații și le asumă în societate și în funcție de estetica vremii, dicată de artiștii contemporani și mai ales de noile curente din modă. Dar cel mai important aspect este faptul că geanta unei femei este precum roata de rezervă pentru o mașină. Femeia știe că are acolo absolut tot ce are nevoie. Dimensiunea genții unei femei nu trebuie niciodată subestimată. Puteți liniștiți să îi cereți femeii un frigider, chiar dacă geanta ei are mărimea unei cutii de pantofi.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru