Ce nu se află în geanta unei femei? – VoxQub

Dată

Geanta unei femei reprezintă, pentru bărbați, o enigmă universală, la fel ca și întrebarea: Există viață și după moarte? Geanta este acel lucru de care femeia nu se poate lipsi niciodată, cu atât mai mult cu cât, ea găsește acolo tot ce are nevoie în orice situație a vieții. Geanta femeii nu mai este așa cum o știam cu toții: o simplă farmacie sau o vastă trusă de machiaj. Acum, în geanta femeii, se găsește orice. De exemplu, dacă un coleg de la muncă are nevoie de o foarfecă, ea o are, ba chiar pe trei dimensiuni. De la imprimantă, la ceaiuri și până la șurubelniță, toate se află ascunse în poșetă. De asemenea, impresionant este faptul că toate au loc, ca și cum, acest obiect miraculos numit „geantă”, ar fi un sac fără fund. Încă de la începutul secolului al XIX- lea gențile de damă au fost prezente și de neînlocuit pentru femei. În perioada respectivă, acestea erau ca niște mici săculeți, asortați ținutei și realizate din material textil. Femeile erau cu preponderență casnice, dependente de bărbați, iar astfel, gențile erau mai mult de formă, fiind doar un element care făcea parte din ținută, dar care nu avea o funcție vitală. După cel de-al doilea Război Mondial, gențile au început să aibă un aspect militar. Femeile au început să aibă libertate pentru a călători și nu numai, iar din acest motiv, au devenit populare gențile mai încăpătoare, care erau purtate în mână. În același timp, dorința de a lua cât mai multe după ele de-a lungul zilei a dus la alegerea genților practice și mai mari. În zilele noastre, când femeile sunt mai independente și mai responsabile ca niciodată, geanta joacă un rol foarte important în viața lor de zi cu zi. Femeile au meserii interesante, sunt factori de decizie, au activități intense și responsabilități multiple. Secolul în care trăim este caracterizat de mobilitate și viteză. Cu toții suntem mereu în mișcare, ceea ce înseamnă că gențile sunt purtate atât de femei, cât și de bărbați. Dar pe lângă funcționalitate, gențile din zilele noastre au mai mult ca niciodată un cuvânt important de spus în ceea ce privește stilul și exprimarea propriei personalități. Aspectul genții se modifică alături de rolurile pe care femeile și bărbații și le asumă în societate și în funcție de estetica vremii, dicată de artiștii contemporani și mai ales de noile curente din modă. Dar cel mai important aspect este faptul că geanta unei femei este precum roata de rezervă pentru o mașină. Femeia știe că are acolo absolut tot ce are nevoie. Dimensiunea genții unei femei nu trebuie niciodată subestimată. Puteți liniștiți să îi cereți femeii un frigider, chiar dacă geanta ei are mărimea unei cutii de pantofi.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru