Zilierii plătiți cu tichete

Dată

Electricienii, instalatorii, grădinarii ori îngrijitorii care muncesc cu ziua și sunt plătiți la negru vor fi impozitați. Ministerul Muncii pregătește o lege care să fiscalizeze muncile domestice, iar munca zilierilor se va face cu tichete tipărite de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Un tichet va avea 15 lei și va avea date de siguranță, serie și număr unic, care vor permite și urmărirea acestuia. După ce zilierul primește tichetele, va merge cu ele la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, pentru a lua bani pe ele.

sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru