Zilierii plătiți cu tichete

Dată

Electricienii, instalatorii, grădinarii ori îngrijitorii care muncesc cu ziua și sunt plătiți la negru vor fi impozitați. Ministerul Muncii pregătește o lege care să fiscalizeze muncile domestice, iar munca zilierilor se va face cu tichete tipărite de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Un tichet va avea 15 lei și va avea date de siguranță, serie și număr unic, care vor permite și urmărirea acestuia. După ce zilierul primește tichetele, va merge cu ele la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, pentru a lua bani pe ele.

sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru