Zilierii plătiți cu tichete

Dată

Electricienii, instalatorii, grădinarii ori îngrijitorii care muncesc cu ziua și sunt plătiți la negru vor fi impozitați. Ministerul Muncii pregătește o lege care să fiscalizeze muncile domestice, iar munca zilierilor se va face cu tichete tipărite de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Un tichet va avea 15 lei și va avea date de siguranță, serie și număr unic, care vor permite și urmărirea acestuia. După ce zilierul primește tichetele, va merge cu ele la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, pentru a lua bani pe ele.

sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru