Universitatea de Vest Timişoara, în topul americanilor

Dată

Universitatea de Vest din Timișoara ocupă a doua poziție la nivel național în topul Best Global Univesities. Prima este Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. Clasamentul a fost realizat de US News & World Report din Statele Unite ale Americii și cuprinde 1.750 de universități din 90 de țări.
Topul general include 12 universități din România, însă doar cinci dintre acestea sunt situate în Top 1000 universități. La nivel internațional, Universitatea de Vest Timișoara ocupă locul 738 din totalul celor 1.750 de universități ierarhizate în acest an, respectiv locul 304 între universitățile din Europa incluse în acest top.

sursă foto: uvt.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru