Universitatea de Vest Timişoara, în topul americanilor

Dată

Universitatea de Vest din Timișoara ocupă a doua poziție la nivel național în topul Best Global Univesities. Prima este Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. Clasamentul a fost realizat de US News & World Report din Statele Unite ale Americii și cuprinde 1.750 de universități din 90 de țări.
Topul general include 12 universități din România, însă doar cinci dintre acestea sunt situate în Top 1000 universități. La nivel internațional, Universitatea de Vest Timișoara ocupă locul 738 din totalul celor 1.750 de universități ierarhizate în acest an, respectiv locul 304 între universitățile din Europa incluse în acest top.

sursă foto: uvt.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru