Tot mai puțini angajați după pandemie

Dată

Aproape jumătate dintre județele din România au mai puțini salariați în 2021 față de perioada de dinainte de pandemie. Județul Arad a înregistrat cea mai mare scădere a numărului de salariați, aproape 3.000 de persoane. Salariul mediu net din Arad este de aproximativ 3.000 de lei. Un număr de 20 dintre cele 41 de județe au înregistrat pierderi ale numărului de salariați, piața muncii locală având de recuperat circa 10.000 de locuri de muncă pierdute în pandemie. Multe companii nu au reușit să se redreseze după perioada pandemică, cei mai afectați fiind cei din domeniul HoReCa.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru