Tot mai puțini angajați după pandemie

Dată

Aproape jumătate dintre județele din România au mai puțini salariați în 2021 față de perioada de dinainte de pandemie. Județul Arad a înregistrat cea mai mare scădere a numărului de salariați, aproape 3.000 de persoane. Salariul mediu net din Arad este de aproximativ 3.000 de lei. Un număr de 20 dintre cele 41 de județe au înregistrat pierderi ale numărului de salariați, piața muncii locală având de recuperat circa 10.000 de locuri de muncă pierdute în pandemie. Multe companii nu au reușit să se redreseze după perioada pandemică, cei mai afectați fiind cei din domeniul HoReCa.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru