Tot mai puțini angajați după pandemie

Dată

Aproape jumătate dintre județele din România au mai puțini salariați în 2021 față de perioada de dinainte de pandemie. Județul Arad a înregistrat cea mai mare scădere a numărului de salariați, aproape 3.000 de persoane. Salariul mediu net din Arad este de aproximativ 3.000 de lei. Un număr de 20 dintre cele 41 de județe au înregistrat pierderi ale numărului de salariați, piața muncii locală având de recuperat circa 10.000 de locuri de muncă pierdute în pandemie. Multe companii nu au reușit să se redreseze după perioada pandemică, cei mai afectați fiind cei din domeniul HoReCa.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru