Timișul, în top trei la numărul de angajări

Dată

Companiile din zona București, Cluj și Timiș au recrutat cei mai mulți angajați în perioada august 2020- august 2021, conform datelor Institutului Național de Statistică.
Bucureștiul ocupă primul loc în clasamentul județelor după evoluția numărului de angajați, cu aproape 19.000 de angajați noi, urmat de Cluj, cu aproximativ 7000 de angajați noi, valoarea fiind asemănătoare și pentru județul Timiș. Potrivit specialiștilor, numărul mare de noi angajați în Timiș este datorat faptului că aici, la fel ca și în Cluj, există mulți producători, fondându-se în ultimul timp, multe firme de IT.
La nivel de ţară, numărul angajaților a crescut cu mai mult de 67.000 de persoane între august 2020 şi august 2021.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru