Timișul, în top trei la numărul de angajări

Dată

Companiile din zona București, Cluj și Timiș au recrutat cei mai mulți angajați în perioada august 2020- august 2021, conform datelor Institutului Național de Statistică.
Bucureștiul ocupă primul loc în clasamentul județelor după evoluția numărului de angajați, cu aproape 19.000 de angajați noi, urmat de Cluj, cu aproximativ 7000 de angajați noi, valoarea fiind asemănătoare și pentru județul Timiș. Potrivit specialiștilor, numărul mare de noi angajați în Timiș este datorat faptului că aici, la fel ca și în Cluj, există mulți producători, fondându-se în ultimul timp, multe firme de IT.
La nivel de ţară, numărul angajaților a crescut cu mai mult de 67.000 de persoane între august 2020 şi august 2021.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru