Timișul, în top trei la numărul de angajări

Dată

Companiile din zona București, Cluj și Timiș au recrutat cei mai mulți angajați în perioada august 2020- august 2021, conform datelor Institutului Național de Statistică.
Bucureștiul ocupă primul loc în clasamentul județelor după evoluția numărului de angajați, cu aproape 19.000 de angajați noi, urmat de Cluj, cu aproximativ 7000 de angajați noi, valoarea fiind asemănătoare și pentru județul Timiș. Potrivit specialiștilor, numărul mare de noi angajați în Timiș este datorat faptului că aici, la fel ca și în Cluj, există mulți producători, fondându-se în ultimul timp, multe firme de IT.
La nivel de ţară, numărul angajaților a crescut cu mai mult de 67.000 de persoane între august 2020 şi august 2021.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru