Tichete pentru nou-născuți

Dată

Mamele cu posibilităţi materiale reduse vor putea beneficia de tichete sociale în valoare de 2.000 lei pentru noul născut. Tichetele se vor acorda în primele 3 luni de la naştere, informează Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Sprijinul financiar va putea acoperi achiziţia de alimente, scutece, îmbrăcăminte sau articole sanitare şi medicale pentru mamă şi copil. Tichetele se vor acorda mamelor din familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, celor care se află în situație de risc, mamelor aflate temporar în situaţii critice de viaţă sau în situații deosebite de vulnerabilitate și celor care nu deţin acte de identitate şi nu pot accede la drepturile civile.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru