Termen limită pentru conectarea aparatelor de marcat electronice

Dată

Contribuabilii mici și mijlocii au obligația de a conecta la distanță aparatele de marcat electronice fiscale până în data de 30 Noiembrie 2021, anunță Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Craiova. Scopul conectării aparatelor este transmiterea de date fiscale către Agenția Națională de Administrare Fiscală. Nerespectarea obligației de conectare constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 8.000 și 10.000 de lei. Informații cu privire la procedura de conectare a aparatelor de marcat electronice fiscale pot fi găsite pe site-ul www.anaf.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru