Termen limită pentru conectarea aparatelor de marcat electronice

Dată

Contribuabilii mici și mijlocii au obligația de a conecta la distanță aparatele de marcat electronice fiscale până în data de 30 Noiembrie 2021, anunță Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Craiova. Scopul conectării aparatelor este transmiterea de date fiscale către Agenția Națională de Administrare Fiscală. Nerespectarea obligației de conectare constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 8.000 și 10.000 de lei. Informații cu privire la procedura de conectare a aparatelor de marcat electronice fiscale pot fi găsite pe site-ul www.anaf.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru