Se înăspresc condițiile de creditare

Dată

Banca Națională a României vrea să înăsprească, de la 1 Ianuarie 2022, condițiile de creditare, prin creșterea avansului pentru o serie de credite imobiliare.
Cei care fac credite imobiliare pentru a cumpăra clădiri, pe care nu le vor folosi drept locuință proprie, vor plăti un avans cu 10% mai mare decât în prezent. Conform măsurilor impuse, avansul va crește la 25% pentru creditele în lei, la 35% pentru cele în euro, iar pentru cele în alte valute se va majora la 50%.
Noile reguli vin în contextul în care Banca Națională a majorat pentru prima dată dobânda cheie și este de așteptat să o mai majoreze cel puțin o dată în acest an.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru