Se dublează numărul muncitorilor străini

Dată

Numărul de muncitori străini incluși pe piața forței de muncă din România va crește la 100.000, dublu față de numărul din prezent. Inițial, Guvernul a stabilit un număr de 25.000 de lucrători străini pentru anul în curs, însă numărul a fost dublat ulterior. Printre principalele domenii pentru care s-au solicitat eliberarea de adeverințe sunt lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, restaurante sau transporturi rutiere de mărfuri. Potrivit datelor Inspectoratului General pentru imigrări, cei mai mulți cetățeni străini care vin să muncească în țara noastră provin din Vietnam, Republica Moldova, Turcia și Nepal.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru