Se dublează numărul muncitorilor străini

Dată

Numărul de muncitori străini incluși pe piața forței de muncă din România va crește la 100.000, dublu față de numărul din prezent. Inițial, Guvernul a stabilit un număr de 25.000 de lucrători străini pentru anul în curs, însă numărul a fost dublat ulterior. Printre principalele domenii pentru care s-au solicitat eliberarea de adeverințe sunt lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, restaurante sau transporturi rutiere de mărfuri. Potrivit datelor Inspectoratului General pentru imigrări, cei mai mulți cetățeni străini care vin să muncească în țara noastră provin din Vietnam, Republica Moldova, Turcia și Nepal.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru