Se acordă voucherele Rabla – electrocasnice

Dată

Persoanele fizice pot solicita generarea de vouchere pentru mașini de spălat rufe, vase sau frigidere începând de astăzi. Acest lucru se poate face intrând în contul personal creat pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu. Potrivit informațiilor furnizate de ministrul Mediului Barna Tanczos, pentru cele trei categorii de produse vor fi disponibile peste 70.000 de vouchere, bugetul alocat fiind de 30 de milioane de lei. Voucherele se pot utiliza în cel mult 15 zile de la data activării acestora de către Administrația Fondului pentru Mediu. Conform datelor Ministerului, până acum, s-au înscris în program aproximativ 155.000 de persoane.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru