Scutiți de impozite

Dată

Peste 1.600 de proprietari de autoturisme din Timișoara nu plătesc impozit dacă au mașini electrice sau hibride. Potrivit directorului Direcției Fiscale a Primăriei Timișoara, Adrian Bodo, în cazul mașinilor hibride, Consiliul Local ar putea percepe un impozit redus cu 50 la sută, dar s-a optat pentru o reducere de sută la sută. În Timișoara sunt înmatriculate peste 165.000 de mașini. Potrivit lui Adrian Bodo, în ultimii ani, numărul celor care și-au cumpărat mașini ecologice a crescut, dar este încă foarte mic raportat la numărul total de autoturisme din oraș.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru