Scutiți de impozite

Dată

Peste 1.600 de proprietari de autoturisme din Timișoara nu plătesc impozit dacă au mașini electrice sau hibride. Potrivit directorului Direcției Fiscale a Primăriei Timișoara, Adrian Bodo, în cazul mașinilor hibride, Consiliul Local ar putea percepe un impozit redus cu 50 la sută, dar s-a optat pentru o reducere de sută la sută. În Timișoara sunt înmatriculate peste 165.000 de mașini. Potrivit lui Adrian Bodo, în ultimii ani, numărul celor care și-au cumpărat mașini ecologice a crescut, dar este încă foarte mic raportat la numărul total de autoturisme din oraș.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru