Scutiți de impozite

Dată

Peste 1.600 de proprietari de autoturisme din Timișoara nu plătesc impozit dacă au mașini electrice sau hibride. Potrivit directorului Direcției Fiscale a Primăriei Timișoara, Adrian Bodo, în cazul mașinilor hibride, Consiliul Local ar putea percepe un impozit redus cu 50 la sută, dar s-a optat pentru o reducere de sută la sută. În Timișoara sunt înmatriculate peste 165.000 de mașini. Potrivit lui Adrian Bodo, în ultimii ani, numărul celor care și-au cumpărat mașini ecologice a crescut, dar este încă foarte mic raportat la numărul total de autoturisme din oraș.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru