Scutiți de impozite

Dată

Peste 1.600 de proprietari de autoturisme din Timișoara nu plătesc impozit dacă au mașini electrice sau hibride. Potrivit directorului Direcției Fiscale a Primăriei Timișoara, Adrian Bodo, în cazul mașinilor hibride, Consiliul Local ar putea percepe un impozit redus cu 50 la sută, dar s-a optat pentru o reducere de sută la sută. În Timișoara sunt înmatriculate peste 165.000 de mașini. Potrivit lui Adrian Bodo, în ultimii ani, numărul celor care și-au cumpărat mașini ecologice a crescut, dar este încă foarte mic raportat la numărul total de autoturisme din oraș.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru