Scumpirile regăsite parțial în facturi

Dată

Creşterea prețurilor pentru energie electrică sau gaz natural va afecta consumatorii casnici sau non-casnici din România, însă doar parţial. Acest lucru va fi în funcţie de contractele pe care oamenii le-au încheiat cu furnizorii, dar şi de contractele pe care furnizorii, la rândul lor, le au încheiate, anunță ministrul Energiei, Virgil Popescu. El menţionează că nu se va vorbi despre dublarea facturilor și că acest lucru este un efect post-pandemic în condiţiile unei cereri crescute de gaz natural şi energie electrică pe fondul reluării activităţilor economice.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru