Scumpiri la tarifele RCA

Dată

Au fost introduse noi formule de calcul pentru tarifele asigurărilor obligatorii RCA pentru acest an. În documentul emis de Autoritatea de Supraveghere Financiară sunt vizate următoarele categorii: autovehicule de tip SUV, vehicule pentru transportul călătorilor cu peste 9 locuri, autovehicule mixte cu o masă de maxim 3.5 tone și maxim 9 locuri, motociclete, mopede și remorci. Costul asigurărilor poate fi verificat și pe internet, pe site-urile consulanților de asigurări RCA. În cazul autovehiculelor de maxim 9 locuri, cu o masă maximă sub 3.5 tone, cea mai mică valoare a primei de referinţă este de 337 de lei, iar cea mai mare valoare este de 1475 de lei. Pentru autovehiculele de transport călători cu mai mult de 9 locuri, prima brută de referinţă este de 1756 de lei, pentru mai puţin de 40 de locuri, de 4588 de lei, pentru mai mult de 40 de locuri şi de 3096 de lei pentru troleibuze şi tramvaie. Pentru motociclete, mopede, motociclete electrice hibride şi ATV-uri prețul este între 102 și 447 de lei.

sursă foto: playtech.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru