Scumpiri la tarifele RCA

Dată

Au fost introduse noi formule de calcul pentru tarifele asigurărilor obligatorii RCA pentru acest an. În documentul emis de Autoritatea de Supraveghere Financiară sunt vizate următoarele categorii: autovehicule de tip SUV, vehicule pentru transportul călătorilor cu peste 9 locuri, autovehicule mixte cu o masă de maxim 3.5 tone și maxim 9 locuri, motociclete, mopede și remorci. Costul asigurărilor poate fi verificat și pe internet, pe site-urile consulanților de asigurări RCA. În cazul autovehiculelor de maxim 9 locuri, cu o masă maximă sub 3.5 tone, cea mai mică valoare a primei de referinţă este de 337 de lei, iar cea mai mare valoare este de 1475 de lei. Pentru autovehiculele de transport călători cu mai mult de 9 locuri, prima brută de referinţă este de 1756 de lei, pentru mai puţin de 40 de locuri, de 4588 de lei, pentru mai mult de 40 de locuri şi de 3096 de lei pentru troleibuze şi tramvaie. Pentru motociclete, mopede, motociclete electrice hibride şi ATV-uri prețul este între 102 și 447 de lei.

sursă foto: playtech.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Tulburările gastrointestinale: cauze, manifestări, tratament – Reţeta Compensată

Stresul, alimentația nesănătoasă și stilul de viață dezechilibrat pot duce la apariția afecțiunilor gastrointestinale. Acestea sunt destul de frecvent întâlnite și relativ ușor de tratat, asta doar dacă sunt diagnosticate la timp.
Care sunt simptomele afecțiunilor gastrointestinale de ce apar aceste boli și mai ales de ce este atât important să vii la un consult de specialitate, înainte să apară complicațiile, ne spune Doctorul Răzvan Diaconescu – medic primar gastroenterolog, în emisiunea Rețeta Compensată.

Actualitate

Ziua Porţilor Deschise la grădiniţa PP14 – MozaiQub

Grădiniţa cu program prelungit nr. 14 din Timişoara şi-a deschis astăzi porţile şi a invitat părinții și copiii să ia parte la activităţile de învăţare şi joacă ale celor mici în cadrul evenimentului Ziua Porților Deschise.

Actualitate

Medicament pentru autism şi schizofrenie – MozaiQub

Cercetătorii israelieni de la Universitatea din Tel Aviv au identificat un mecanism împărtăşit de mutaţii prezente în genele ADNP şi SHANK3 care cauzează autism, schizofrenie şi alte afecţiuni.

Actualitate

Decizii istorice ale României – VOX

Guvernul aprobă actul normativ în baza căruia va întreprinde demersurile necesare pentru retragerea României din Banca Internaţională de Cooperare Economică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru