Schimbări pentru locuințele mai scumpe

Dată

Persoanele care vor să cumpere locuințe mai scumpe ar putea plăti taxe mai mici decât în prezent. Regulile pentru TVA-ul de 5% s-ar putea schimba. Mai mulți parlamentari vor să extindă parțial această cotă și pentru casele și apartamentele de peste 450.000 de lei. În cazul locuințelor mai scumpe, cumpărătorii ar urma să plătească un TVA de 5% până la pragul de 450 de mii de lei si 19% pentru diferența care trece de această limită. Ca să între în vigoare, măsura trebuie aprobată de Parlament, după vacanța parlamentară, și promulgată de președinte

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru