Schimbări pentru locuințele mai scumpe

Dată

Persoanele care vor să cumpere locuințe mai scumpe ar putea plăti taxe mai mici decât în prezent. Regulile pentru TVA-ul de 5% s-ar putea schimba. Mai mulți parlamentari vor să extindă parțial această cotă și pentru casele și apartamentele de peste 450.000 de lei. În cazul locuințelor mai scumpe, cumpărătorii ar urma să plătească un TVA de 5% până la pragul de 450 de mii de lei si 19% pentru diferența care trece de această limită. Ca să între în vigoare, măsura trebuie aprobată de Parlament, după vacanța parlamentară, și promulgată de președinte

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 30 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Fără restricții în Bulgaria, Prețurile terenurilor continuă să crească, Tulpina Delta, în Timiș, Părinții sociali, la mare căutare, Lista statelor cu risc epidemiologic, actualizată.

MozaiQub

Dezvoltarea Aeroportului Internațional Timișoara – MozaiQub

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara, al treilea aeroport din România raportat la numărul de pasageri, poartă numele inventatorului român, născut în Timiș din anul 2003.

QubArena

Fotografia și natura umană – QubArena

Arta și natura umană stau la baza expoziției „Stereotip”, concepută de artiștii vizuali Oscar Iustin și Alice Miracole, găzduită de Centrul Multifuncțional Bastion din Timişoara, de joi, 5 august , de la ora 18:30, până în data de 19 august.

Știință & Tehnologie

Buletinele electronice apar din august

Cartea electronică de identitate va fi emisă din data de 2 august, conform obligațiilor europene, dar într-un număr limitat, în cadrul unui proiect pilot de 6 luni.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru