Schema de ajutor pentru HoReCa

Dată

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului anunţă lansarea etapei de ajutor pentru HoReCa. Înscrierea se poate face până în 12 iulie, la ora 20:00, cu posibilitatea prelungirii perioadei de înscriere. Formularul electronic de înscriere se găsesște pe link-ul afișat pe ecran (granturi.imm.gov.ro). Schema se derulează până în 31 decembrie, iar plata sumelor urmează să fie realizată până cel târziu în data de 30 iunie 2022, în limita creditelor bugetare. Prin implementarea măsurii se estimează acordarea de ajutor de stat unui număr maxim de 74.000 de beneficiari.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru