Românii mulțumiți de veniturile lor

Dată

Mai mult de jumătate dintre românii cu studii superioare afirmă că sunt mulţumiţi de starea financiară actuală, în timp ce doar o tremie dintre cei care consideră că sunt membrii ai unei familii tradiţionale se declară mulţumiţi de acest aspect al vieţi, arată rezultatetele unui studiu de specialitate.
Familiile moderne, adică părinți cu educație superioară și venituri ridicate au un grad ridicat foarte ridicat de mulțumire legat de situația financiară. În schimb, familiile tradiţionale, cu părinți cu educație și venituri medii înregistrează valori scăzute legate de situația financiară, însă se declară mulțumiți de condiţia lor fizică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru