Românii mulțumiți de veniturile lor

Dată

Mai mult de jumătate dintre românii cu studii superioare afirmă că sunt mulţumiţi de starea financiară actuală, în timp ce doar o tremie dintre cei care consideră că sunt membrii ai unei familii tradiţionale se declară mulţumiţi de acest aspect al vieţi, arată rezultatetele unui studiu de specialitate.
Familiile moderne, adică părinți cu educație superioară și venituri ridicate au un grad ridicat foarte ridicat de mulțumire legat de situația financiară. În schimb, familiile tradiţionale, cu părinți cu educație și venituri medii înregistrează valori scăzute legate de situația financiară, însă se declară mulțumiți de condiţia lor fizică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru