Românii mulțumiți de veniturile lor

Dată

Mai mult de jumătate dintre românii cu studii superioare afirmă că sunt mulţumiţi de starea financiară actuală, în timp ce doar o tremie dintre cei care consideră că sunt membrii ai unei familii tradiţionale se declară mulţumiţi de acest aspect al vieţi, arată rezultatetele unui studiu de specialitate.
Familiile moderne, adică părinți cu educație superioară și venituri ridicate au un grad ridicat foarte ridicat de mulțumire legat de situația financiară. În schimb, familiile tradiţionale, cu părinți cu educație și venituri medii înregistrează valori scăzute legate de situația financiară, însă se declară mulțumiți de condiţia lor fizică.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru