Românii datori la gaze și curent debranșați

Dată

Deconectarea de la electricitate și gaze a tuturor clienților care nu și-au plătit facturile prevede o nouă ordonanță de urgență propusă de Ministerul Energiei. Această propunere vine după ce industria de profil a adunat restanțe în valoare de aproximativ 250 de milioane de lei. Prin această ordonanță de urgență se dorește debranșarea tuturor celor care nu și-au achitat facturile restante. Aceștia vor avea un termen de 90 de zile în care nu vor fi deconectați de la rețea și în care vor putea datoriile din urmă. Ordonanța de urgență urmează să fie propusă în Parlament.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru