Românii datori la gaze și curent debranșați

Dată

Deconectarea de la electricitate și gaze a tuturor clienților care nu și-au plătit facturile prevede o nouă ordonanță de urgență propusă de Ministerul Energiei. Această propunere vine după ce industria de profil a adunat restanțe în valoare de aproximativ 250 de milioane de lei. Prin această ordonanță de urgență se dorește debranșarea tuturor celor care nu și-au achitat facturile restante. Aceștia vor avea un termen de 90 de zile în care nu vor fi deconectați de la rețea și în care vor putea datoriile din urmă. Ordonanța de urgență urmează să fie propusă în Parlament.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru