Risc pentru monedele virtuale

Dată

Monedele virtuale se dovedesc tot mai riscante, a avertizat Banca Națională a României. Piața criptomonedelor a scăzut în ultimele zile, iar cei care au mizat pe ele au început să piardă bani. Printre ei se află și mulți români. La nivel global s-a a estimat că de pe piață au dispărut 700 miliarde de dolari. Bitcoin și alte criptomonede importante au înregistrat scăderi abrupte după ce Banca Populară din China a anunțat că nu ar trebui utilizate pentru plăți. Bitcoin a fost cel mai rău lovit. A pierdut 50 la sută din valoare din pragul istoric de 65.000 de dolari la care ajunsese în aprilie. În România, Banca Națională a atras atenția încă de luna trecută că modenele virtuale implică un grad ridicat de risc și pot duce la pierderi serioase pentru investitori. Investițiile în criptomonede au crescut în popularite în ultimile luni, în special în rândul investitorilor individuali deoarece unele platforme au făcut ca monedele să fie mai ușor accesibile.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru