Resursele naturale consumate

Dată

Țara noastră a consumat toate resursele naturale disponibile pentru anul 2021 încă din luna iunie a acestui an. De atunci și până în momentul de față, au început să fie consumate resursele ce aparțin generațiilor viitoare. Studiul a fost prezentat în cadrul zilei sustenabilității, o conferință de presă organizată în această săptămână, la nivel național. Organizatorii i-au îndrumat pe cetățeni la reducerea consumului de resurse și la reciclarea sistematică. La nivel global, omenirea a consumat cota de resurse naturale ale Pământului încă din 29 iulie, la fel de devreme ca în anul 2019.

Sursă foto: alarabiya.net

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru