Resursele naturale consumate

Dată

Țara noastră a consumat toate resursele naturale disponibile pentru anul 2021 încă din luna iunie a acestui an. De atunci și până în momentul de față, au început să fie consumate resursele ce aparțin generațiilor viitoare. Studiul a fost prezentat în cadrul zilei sustenabilității, o conferință de presă organizată în această săptămână, la nivel național. Organizatorii i-au îndrumat pe cetățeni la reducerea consumului de resurse și la reciclarea sistematică. La nivel global, omenirea a consumat cota de resurse naturale ale Pământului încă din 29 iulie, la fel de devreme ca în anul 2019.

Sursă foto: alarabiya.net

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru