Resursele naturale consumate

Dată

Țara noastră a consumat toate resursele naturale disponibile pentru anul 2021 încă din luna iunie a acestui an. De atunci și până în momentul de față, au început să fie consumate resursele ce aparțin generațiilor viitoare. Studiul a fost prezentat în cadrul zilei sustenabilității, o conferință de presă organizată în această săptămână, la nivel național. Organizatorii i-au îndrumat pe cetățeni la reducerea consumului de resurse și la reciclarea sistematică. La nivel global, omenirea a consumat cota de resurse naturale ale Pământului încă din 29 iulie, la fel de devreme ca în anul 2019.

Sursă foto: alarabiya.net

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru