Reguli mai dure pentru criptomonede

Dată

Companiile care transferă bitcoin sau alte criptomonede trebuie să colecteze detalii cu privire la expeditori şi destinatari, pentru a ajuta autorităţile să combată banii murdari, potrivit unui proiect al Comisiei Europene. Furnizorul de servicii al destinatarului trebuie la rândul său să verifice dacă sunt disponibile toate informaţiile necesare. Legea propusă va aplica tranzacţiilor cu criptomonede aşa-numita regulă a călătoriei, pentru ca acestea să poată fi urmărite. Oferirea unor portofele de active cripto anonime va fi interzisă, ca şi conturile bancare anonime, care sunt deja interzise de către regulile Uniunii Europene împotriva spălării banilor. Aprobarea finală a proiectului de lege va fi dată de statele Uniunii Europene şi de Parlamentul European.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru