Ratele și dobânzile negociate – Știrile Qub

Dată

Românii pot negocia cu băncile și Instituțiile Financiare Nebancare reducerea sau eliminarea comisioanelor, diminuarea dobânzilor, scăderea ratelor la credite sau chiar ștergerea întregii plăți rămasă neachitată. Acestea se pot face cu ajutorul Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar. Anul trecut, aproape 2.500 de români s-au adresat centrului, iar unii consumatori au obținut reduceri de zeci de mii de euro. Beneficiile obținute au depășit suma de 4,4 milioane euro pe durata a patru ani, media pentru fiecare caz soluționat fiind de 3.700 de euro. Consumatorii care trimit cereri către acest centru sunt sfătuiți să atașeze și documente care să justifice dificultățile lor financiare, scăderea veniturilor sau creșterea cheltuielilor. Mai multe informații despre activitatea Centrului pot fi găsite pe site-ul afișat pe ecran.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru