Rabla la electrocasnice

Dată

Programul Rabla pentru electrocasnice din 2021 va începe vineri, 14 mai. În acest an, înscrierile în cadrul programului se vor face etapizat. Bugetul pentru acest program a ajuns la 75 de milioane de lei, față de 40 de milioane de lei, cât a fost anul trecut. Acesta va fi împărțit pe categorii de produse, după cum a anunţat chiar ministrul Mediului. Regula de bază a programului este, în primul rând, să fie subvenţionată schimbarea aparaturii electrocasnice care consumă cel mai mult în casă: frigiderul, maşina de spălat rufe şi maşina de uscat rufe. Prima săptămână va fi de înregistrare în sistem pentru toţi cetăţenii care doresc să participe în program, după care, în a doua săptămână, porneşte partea programului pentru cele trei componente menționate. Ulterior, vor fi alocate sume pentru laptopuri, televizoare și tablete. Persoanele intersate pot afla mai multe detalii accesând link-ul www.rablaelectrocasnice.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru