Programe de formare profesională

Dată

Noi programe de formare profesională demarate de Agenția Județeană pentru Ocuparea forței de Muncă Gorj sunt organizate în mod gratuit în această perioadă cu grupe de cursanți. Acestea vor avea loc în această lună, dar și în luna iulie 2021. Vor fi organizate cursuri de calificare și recalificare pentru următoarele tipuri de posturi: agent de securitate, dulgher, tâmplar, manichiură, pedichiură, ospătar vânzător în unități de alimentație. Persoanele interesate să urmeze aceste cursuri sunt așteptate la sediul instituției AJOFM Târgu-Jiu pentru înscriere.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru