Programe de formare profesională

Dată

Noi programe de formare profesională demarate de Agenția Județeană pentru Ocuparea forței de Muncă Gorj sunt organizate în mod gratuit în această perioadă cu grupe de cursanți. Acestea vor avea loc în această lună, dar și în luna iulie 2021. Vor fi organizate cursuri de calificare și recalificare pentru următoarele tipuri de posturi: agent de securitate, dulgher, tâmplar, manichiură, pedichiură, ospătar vânzător în unități de alimentație. Persoanele interesate să urmeze aceste cursuri sunt așteptate la sediul instituției AJOFM Târgu-Jiu pentru înscriere.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru