Posturi libere în Poliție

Dată

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș organizează un concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a 18 posturi vacante.
Sunt scoase la concurs 5 posturi în domeniul Secretariat, documente clasificate și arhivă; un post în domeniul Cazier judiciar, statistică și evidențe operative; un post la Serviciul Rutier Timiș; 7 posturi de îngrijitor la Serviciul Logistic, Poliția Municipiului Timișoara și Secția 3 Poliție Urbană Timișoara;
Și 4 posturi de muncitor calificat la Serviciul Logistic.
Dosarele se depun la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, de pe bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46, până în 16 noiembrie, de luni, până vineri, între orele 10.00 – 14.00.
La înscriere candidații au obligația de a prezenta toate documentele solicitate, atât sub formă de copie, cât și în original.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru