Posturi libere în Poliție

Dată

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș organizează un concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a 18 posturi vacante.
Sunt scoase la concurs 5 posturi în domeniul Secretariat, documente clasificate și arhivă; un post în domeniul Cazier judiciar, statistică și evidențe operative; un post la Serviciul Rutier Timiș; 7 posturi de îngrijitor la Serviciul Logistic, Poliția Municipiului Timișoara și Secția 3 Poliție Urbană Timișoara;
Și 4 posturi de muncitor calificat la Serviciul Logistic.
Dosarele se depun la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, de pe bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46, până în 16 noiembrie, de luni, până vineri, între orele 10.00 – 14.00.
La înscriere candidații au obligația de a prezenta toate documentele solicitate, atât sub formă de copie, cât și în original.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru