Poliția Română angajează

Dată

412 posturi de ajutor de șef de post în cadrul Poliției Române au fost scoase la concurs la nivel național. Concursul pentru ocuparea posturilor se realizează prin încadrare directă cu candidați din sursă externă în cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene. Înscrierile se fac online până în 24 septembrie pe site-ul afișat pe ecran. În perioada 11 – 19 octombrie, candidații ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, urmând ca în 23 octombrie să aibă loc proba scrisă, de tip test grilă.

sursă foto: digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru