Poliția Română angajează

Dată

412 posturi de ajutor de șef de post în cadrul Poliției Române au fost scoase la concurs la nivel național. Concursul pentru ocuparea posturilor se realizează prin încadrare directă cu candidați din sursă externă în cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene. Înscrierile se fac online până în 24 septembrie pe site-ul afișat pe ecran. În perioada 11 – 19 octombrie, candidații ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, urmând ca în 23 octombrie să aibă loc proba scrisă, de tip test grilă.

sursă foto: digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru