Plăți uriașe pentru energie nefurnizată

Dată

Consumatorii au plătit prin facturile lunare 1,7 miliarde de euro pentru susținerea generării de energie termică și electrică de înaltă eficiență, care în realitate nu s-a efectuat. Acești bani se duc spre 37 de producători de energie, printre care se numără și Complexul Energetic Oltenia și Complexul Energetic Hunedoara, două dintre companiile cu cele mai mari pierderi din economia locală.
Această sumă s-a acumulat pe durata a 10 ani, timp în care, consumatorii au contribuit financiar. Conform rapoartelor Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei, cu acești bani, se puteau ridica trei centrale de la zero.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru