Plăți uriașe pentru energie nefurnizată

Dată

Consumatorii au plătit prin facturile lunare 1,7 miliarde de euro pentru susținerea generării de energie termică și electrică de înaltă eficiență, care în realitate nu s-a efectuat. Acești bani se duc spre 37 de producători de energie, printre care se numără și Complexul Energetic Oltenia și Complexul Energetic Hunedoara, două dintre companiile cu cele mai mari pierderi din economia locală.
Această sumă s-a acumulat pe durata a 10 ani, timp în care, consumatorii au contribuit financiar. Conform rapoartelor Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei, cu acești bani, se puteau ridica trei centrale de la zero.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri