Plăți uriașe pentru energie nefurnizată

Dată

Consumatorii au plătit prin facturile lunare 1,7 miliarde de euro pentru susținerea generării de energie termică și electrică de înaltă eficiență, care în realitate nu s-a efectuat. Acești bani se duc spre 37 de producători de energie, printre care se numără și Complexul Energetic Oltenia și Complexul Energetic Hunedoara, două dintre companiile cu cele mai mari pierderi din economia locală.
Această sumă s-a acumulat pe durata a 10 ani, timp în care, consumatorii au contribuit financiar. Conform rapoartelor Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei, cu acești bani, se puteau ridica trei centrale de la zero.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru