Plata taxelor și impozitelor pentru arădeni

Dată

Arădenii pot achita plata impozitelor şi taxelor locale aferente celui de-al doilea semestru din anul fiscal 2021 până în 30 septembrie, anunță Primăria Municipiului Arad într-un comunicat de presă. Plata cu numerar sau card bancar se poate face la toate casieriile Direcţiei de Venituri. Cele patru locații unde pot fi achitate se află pe strada Mucius Scaevola nr.11, pe Bulevardul Revoluţiei nr.75, în incinta Palatului Cenad şi la sediul din Piaţa Fortuna. Programul este de luni până miercuri 8:30-15:30, joi între orele 8:30-17:30, iar vineri între orele 8:30-14:00. Serviciul de încasare a impozitelor şi taxelor locale este disponibil şi la toate oficiile poştale din municipiu. Pentru cei care nu își vor achita plățile până la data menționată anterior, va fi demarată procedura de executare silită și se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună şi fracţiune de lună, până la data achitării.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru