Parcuri industriale pentru investiții

Dată

Noi parcuri industriale au fost identificate în județul Dolj de către autoritățile locale. Președintele Consiliului Județean afirmă că există deja cerere din partea investitorilor care sunt atrași de oportunitățile existente în județ. Deciziile au fost luate într-o ședință la care au participat Consiliul Județean Dolj și Primăria Craiova. Cele două au conceput facilități fiscale atractive menite să atragă investiții în această regiune. Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean, a afirmat că Doljul este un nod important de transport atât rutier, cât și aerian și este un mare potențial economic de dezvoltare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru