Parcuri industriale pentru investiții

Dată

Noi parcuri industriale au fost identificate în județul Dolj de către autoritățile locale. Președintele Consiliului Județean afirmă că există deja cerere din partea investitorilor care sunt atrași de oportunitățile existente în județ. Deciziile au fost luate într-o ședință la care au participat Consiliul Județean Dolj și Primăria Craiova. Cele două au conceput facilități fiscale atractive menite să atragă investiții în această regiune. Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean, a afirmat că Doljul este un nod important de transport atât rutier, cât și aerian și este un mare potențial economic de dezvoltare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru