Notificați pentru proiectul „Electric up”

Dată

Persoanele care au aplicat pentru programul „Electric up” vor fi notificate dacă au dosarele de depunere incomplete. Cei înscriși în program trebuie să verifice periodic datele, mesajele și termenele prevăzute de ghidul programului de finanțare. Ministerul Energiei a anunțat că au fost analizate cele peste 2.500 de dosare înscrise în programul de finanțare. Prin programul „Electric up” statul finanțează întreprinderile mici și mijlocii, precum și companiile din domeniul HoReCa pentru a-şi instala sisteme de panouri fotovoltaice de producere a energiei electrice și stații de reîncărcare pentru vehicule electrice și electrice hibrid.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru