Notificați pentru proiectul „Electric up”

Dată

Persoanele care au aplicat pentru programul „Electric up” vor fi notificate dacă au dosarele de depunere incomplete. Cei înscriși în program trebuie să verifice periodic datele, mesajele și termenele prevăzute de ghidul programului de finanțare. Ministerul Energiei a anunțat că au fost analizate cele peste 2.500 de dosare înscrise în programul de finanțare. Prin programul „Electric up” statul finanțează întreprinderile mici și mijlocii, precum și companiile din domeniul HoReCa pentru a-şi instala sisteme de panouri fotovoltaice de producere a energiei electrice și stații de reîncărcare pentru vehicule electrice și electrice hibrid.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru