Mii de firme au intrat în insolvență anul acesta

Dată

Peste 3.840 de firme și persoane fizice autorizate au intrat în insolvență în primele opt luni ale acestui an. Numărul a crescut cu 7,61% fața de aceeași perioadă a anului trecut, conform datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului. În județul Timiș 188 de insolvențe au fost înregistrate la firme sau PFA-uri, în județul Arad 115, urmat în ierarhie de județul Hunedoara, cu 84 de insolvențe. În Dolj au fost înregistrate un număr de 55 de insolvențe, în Gorj 37, iar în județele Mehedinți și Caraș-Severin au fost înregistrate câte 27. Cel mai mare număr de insolvențe a fost consemnat în comerțul en gros, cu amănuntul, repararea auovehiculelor și construcții.

sursă foto: tpa-group.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru