Mii de firme au intrat în insolvență anul acesta

Dată

Peste 3.840 de firme și persoane fizice autorizate au intrat în insolvență în primele opt luni ale acestui an. Numărul a crescut cu 7,61% fața de aceeași perioadă a anului trecut, conform datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului. În județul Timiș 188 de insolvențe au fost înregistrate la firme sau PFA-uri, în județul Arad 115, urmat în ierarhie de județul Hunedoara, cu 84 de insolvențe. În Dolj au fost înregistrate un număr de 55 de insolvențe, în Gorj 37, iar în județele Mehedinți și Caraș-Severin au fost înregistrate câte 27. Cel mai mare număr de insolvențe a fost consemnat în comerțul en gros, cu amănuntul, repararea auovehiculelor și construcții.

sursă foto: tpa-group.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru