Locuri de muncă disponibile

Dată

Peste 13.000 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel național, conform Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. Datele arată că cele mai multe sunt pentru persoanele cu studii liceale şi profesionale. Cei mai căutaţi sunt muncitorii necalificaţi, lucrătorii comerciali, şoferii de autocamion sau agenţii de securitate. Peste o mie de locuri de muncă sunt destinate persoanelor cu studii superioare: grefier, ingineri în diferite domenii de activitate, inspector coordonator asigurări sau funcţionar administrativ. Şi angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei European Employment Services României 97 locuri de muncă vacante, cele mai multe în Norvegia. Cei interesaţi se pot adresa agenţiei pentru ocuparea forţei de muncă din localitatea de domiciliu accesând site-ul afișat pe ecran.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru