Locuri de muncă disponibile

Dată

Peste 13.000 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel național, conform Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. Datele arată că cele mai multe sunt pentru persoanele cu studii liceale şi profesionale. Cei mai căutaţi sunt muncitorii necalificaţi, lucrătorii comerciali, şoferii de autocamion sau agenţii de securitate. Peste o mie de locuri de muncă sunt destinate persoanelor cu studii superioare: grefier, ingineri în diferite domenii de activitate, inspector coordonator asigurări sau funcţionar administrativ. Şi angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei European Employment Services României 97 locuri de muncă vacante, cele mai multe în Norvegia. Cei interesaţi se pot adresa agenţiei pentru ocuparea forţei de muncă din localitatea de domiciliu accesând site-ul afișat pe ecran.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru