Investiții pentru Parcul Natural Lunca Mureșului

Dată

Parcul Natural Lunca Mureșului va beneficia de investiții în valoare de 2.5 milioane euro. Conducerea administrației protejate a semnat un contract pentru un nou proiect cu finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Infrastructură Mare. Proiectul are ca obiectiv principal îmbunătățirea stării de conservare a specilor și habitatelor din Parcul Natural Lunca Mureșului. Un alt obiectiv important este informarea, conștientizarea și consultarea oamenilor cu privire la proiect. Parcul Natural Lunca Mureşului, care are o suprafaţă totală de peste 17.000 hectare și se întinde de-a lungul râului Mureș, de la marginea municipiului Arad, până la frontiera cu Ungaria.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Tulburările gastrointestinale: cauze, manifestări, tratament – Reţeta Compensată

Stresul, alimentația nesănătoasă și stilul de viață dezechilibrat pot duce la apariția afecțiunilor gastrointestinale. Acestea sunt destul de frecvent întâlnite și relativ ușor de tratat, asta doar dacă sunt diagnosticate la timp.
Care sunt simptomele afecțiunilor gastrointestinale de ce apar aceste boli și mai ales de ce este atât important să vii la un consult de specialitate, înainte să apară complicațiile, ne spune Doctorul Răzvan Diaconescu – medic primar gastroenterolog, în emisiunea Rețeta Compensată.

Actualitate

Ziua Porţilor Deschise la grădiniţa PP14 – MozaiQub

Grădiniţa cu program prelungit nr. 14 din Timişoara şi-a deschis astăzi porţile şi a invitat părinții și copiii să ia parte la activităţile de învăţare şi joacă ale celor mici în cadrul evenimentului Ziua Porților Deschise.

Actualitate

Medicament pentru autism şi schizofrenie – MozaiQub

Cercetătorii israelieni de la Universitatea din Tel Aviv au identificat un mecanism împărtăşit de mutaţii prezente în genele ADNP şi SHANK3 care cauzează autism, schizofrenie şi alte afecţiuni.

Actualitate

Decizii istorice ale României – VOX

Guvernul aprobă actul normativ în baza căruia va întreprinde demersurile necesare pentru retragerea României din Banca Internaţională de Cooperare Economică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru