Inflația în România

Dată

România se află printre țările europene cu cea mai mare rată a inflație în raportarea de o lună la alta, potrivit datelor comunicate miercuri de Departamentul de statistică al Comisiei Europene, Eurostat. Anunțul vine la zi după ce Institutul Național de Statistică și Eurostat au comunicat că economia românească a avut cea mai mare creștere din Uniune. Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a crescut în aprilie până la 2%, față de 1,7%, cât a fost în luna martie. Țările membre cu cele mai ridicate sunt: Ungaria, Polonia, Luxemburg, Cehia, Suedia și România, care înregistrază un procent de 2,7%.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru