Inflația în România

Dată

România se află printre țările europene cu cea mai mare rată a inflație în raportarea de o lună la alta, potrivit datelor comunicate miercuri de Departamentul de statistică al Comisiei Europene, Eurostat. Anunțul vine la zi după ce Institutul Național de Statistică și Eurostat au comunicat că economia românească a avut cea mai mare creștere din Uniune. Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a crescut în aprilie până la 2%, față de 1,7%, cât a fost în luna martie. Țările membre cu cele mai ridicate sunt: Ungaria, Polonia, Luxemburg, Cehia, Suedia și România, care înregistrază un procent de 2,7%.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru