Indemnizații pentru invalizi, veterani și văduve de război

Dată

Guvernul a adoptat o nouă lege prin care invalizii, veteranii și văduvele de război vor primi o indemnizație de gratitudine. Aceștia vor primi încasa indemnizația care este neimpozabilă în valoare de 50% din câștigul salarial mediu brut. Pentru anul în curs, aceasta va fi de 2690 de lei, sumă neimpozitată. Indemnizația va putea fi cumulată și cu celelalte indemnizații de care mai beneficiau aceste categorii de persoane. Prin această nouă lege, statul român își exprimă recunoștința și admirația față de cei care și-au pus viața în slujba țării.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru