Indemnizații pentru invalizi, veterani și văduve de război

Dată

Guvernul a adoptat o nouă lege prin care invalizii, veteranii și văduvele de război vor primi o indemnizație de gratitudine. Aceștia vor primi încasa indemnizația care este neimpozabilă în valoare de 50% din câștigul salarial mediu brut. Pentru anul în curs, aceasta va fi de 2690 de lei, sumă neimpozitată. Indemnizația va putea fi cumulată și cu celelalte indemnizații de care mai beneficiau aceste categorii de persoane. Prin această nouă lege, statul român își exprimă recunoștința și admirația față de cei care și-au pus viața în slujba țării.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru