Indemnizație pentru bunici

Dată

Bunicii care au grijă de nepoți ar putea primi o indemnizație de 650 de lei în cazul în care mamele revin la serviciu înainte de încheierea perioadei de doi sau trei ani. Concomitent, mama va încasa stimulentul de inserție, tot de 650 de lei, potrivit unui proiect de lege. Pentru a primi indemnizația, bunicii trebuie să trăiască în România, să se afle în relații bune cu nepotul și să aibă acordul părinților copilului pentru a-l îngriji. Iniţiatorii proiectului au motivat că este mai bine pentru copii să fie crescuți de un membru al familiei decât la creșă. Proiectul a fost adoptat de Senat și urmează să primească și votul Camerei Deputaților, for decizional în acest caz.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru