Indemnizație pentru bunici

Dată

Bunicii care au grijă de nepoți ar putea primi o indemnizație de 650 de lei în cazul în care mamele revin la serviciu înainte de încheierea perioadei de doi sau trei ani. Concomitent, mama va încasa stimulentul de inserție, tot de 650 de lei, potrivit unui proiect de lege. Pentru a primi indemnizația, bunicii trebuie să trăiască în România, să se afle în relații bune cu nepotul și să aibă acordul părinților copilului pentru a-l îngriji. Iniţiatorii proiectului au motivat că este mai bine pentru copii să fie crescuți de un membru al familiei decât la creșă. Proiectul a fost adoptat de Senat și urmează să primească și votul Camerei Deputaților, for decizional în acest caz.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru