Încep controalele la ștranduri

Dată

În județul Timiș încep controalele la toate ştrandurile, bazinele, zonele cu apă naturală neamenajate, bazele de agrement şi parcuri. În cazul în care vor fi nereguli, se vor impune măsuri de remediere. La taberele şcolare vor fi verificate aprovizionarea cu apă, spălătoria, sala de mese și evacuarea deşeurilor, a anunţat directorul Direcției de Sănătate Publică Timiș, Flavius Cioca. Mai mult, ștrandul municipal din Caransebeș se deschide de astăzi, 25 iunie, la care vor fi puse în funcțiune două din cele trei bazine, cel pentru copii și cel mediu. În zonă au fost pregătite șezlongurile și umbrelele de plajă, terenurile de sport și terasele. Tarifele de intrare rămân neschimbate, adică 10 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți, iar programul este zilnic, între orele 10:00 și 20:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Lifestyle

Criză alimentară globală

Fenomenele meteorologice extreme înregistrate simultan în ultimele zile pe tot globul riscă să ducă la o criză a alimentelor. Ploi în Germania, Turcia şi China, vreme foarte călduroasă în vestul Statelor Unite

Evenimente

Ziua Națională a Ambulanței

Ziua Naţională a Ambulanţei din România este marcată în fiecare an la data de 28 iulie.

Sănătate & Sport

Țigările electronice, pericol pentru tineri

Folosirea țigărilor electronice în cazul tinerilor sunt periculoase, precizează Organizația Mondială a Sănătății.

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru