Încep controalele la ștranduri

Dată

În județul Timiș încep controalele la toate ştrandurile, bazinele, zonele cu apă naturală neamenajate, bazele de agrement şi parcuri. În cazul în care vor fi nereguli, se vor impune măsuri de remediere. La taberele şcolare vor fi verificate aprovizionarea cu apă, spălătoria, sala de mese și evacuarea deşeurilor, a anunţat directorul Direcției de Sănătate Publică Timiș, Flavius Cioca. Mai mult, ștrandul municipal din Caransebeș se deschide de astăzi, 25 iunie, la care vor fi puse în funcțiune două din cele trei bazine, cel pentru copii și cel mediu. În zonă au fost pregătite șezlongurile și umbrelele de plajă, terenurile de sport și terasele. Tarifele de intrare rămân neschimbate, adică 10 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți, iar programul este zilnic, între orele 10:00 și 20:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru