Încep controalele la ștranduri

Dată

În județul Timiș încep controalele la toate ştrandurile, bazinele, zonele cu apă naturală neamenajate, bazele de agrement şi parcuri. În cazul în care vor fi nereguli, se vor impune măsuri de remediere. La taberele şcolare vor fi verificate aprovizionarea cu apă, spălătoria, sala de mese și evacuarea deşeurilor, a anunţat directorul Direcției de Sănătate Publică Timiș, Flavius Cioca. Mai mult, ștrandul municipal din Caransebeș se deschide de astăzi, 25 iunie, la care vor fi puse în funcțiune două din cele trei bazine, cel pentru copii și cel mediu. În zonă au fost pregătite șezlongurile și umbrelele de plajă, terenurile de sport și terasele. Tarifele de intrare rămân neschimbate, adică 10 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți, iar programul este zilnic, între orele 10:00 și 20:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru